TBQ

Partners

Initiated bij TNO en ISSO - Kwaliteit en innovatie

TBQ kent twee ‘founding fathers’: TNO en ISSO. Deze organisaties onderscheiden zich al vele jaren met hoogstaande technologie en kennis. Wij maken daar gebruik van en ontwikkelen nieuwe, innovatieve tools waarin wij de technologie van TNO en de praktische kennis van ISSO verwerken. Bij TBQ werken mensen die vanuit de cultuur en omgeving van TNO en ISSO afkomstig zijn. Daardoor weten zij hoe ze met die technologie en kennis uit de beide organisaties de meest bruikbare hulpmiddelen en diensten kunnen samenstellen.

Onze partners

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Aan die missie werken dagelijks ruim 3200 professionals. TNO doet dit samen met partners, gericht op negen domeinen.


Kijk voor meer informatie over TNO op www.tno.nl

 

Alle gebouwen gezond, veilig en duurzaam door vakmensen, dat is waar ISSO voor staat. Dat stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van de installatie- en bouwprofessional. ISSO speelt daarom al sinds 1974 een belangrijke rol bij de ontwikkeling van valide kennis voor de vakman of vakvrouw. Deze integrale kennis geeft hen essentiële ondersteuning bij maatschappelijke vraagstukken zoals duurzaamheid, circulariteit en krapte op de arbeidsmarkt.


Kijk voor meer informatie over ISSO op www.isso.nl

 

Pro4all is een Nederlands bedrijf dat TBQ ondersteunt bij de technische realisatie van de digitale tools. Het bedrijf is al vele jaren actief om de bouw digitaal te innoveren. Het doel van Pro4All is het toegankelijk en bruikbaar maken informatie. Zo zorgen zij voor betrouwbare communicatie en snelle samenwerking tijdens het gehele bouwproces. Dit vermindert de faalkosten en laat de winstmarge stijgen.


Kijk voor meer informatie over Pro4all op www.pro4all.nl

 

Kennis & Innovatie

Kennis & Innovatie

Kennis & Innovatie

Contact

Contactformulier

of mail: info@tbq.nl

TBQ