TBQ

Partners

Initiated bij TNO en ISSO - Kwaliteit en innovatie

TBQ streeft ernaar om een platformorganisatie te zijn en te blijven. TBQ kent twee 'founding fathers': TNO en ISSO. Deze organisaties onderscheiden zich al vele jaren met hoogstaande technologie en kennis. Wij maken daar gebruik van en ontwikkelen nieuwe, innovatieve tools waarin wij de technologie van TNO en praktische kennis van ISSO verwerken. Pro4all heeft al jaren ervaring in het ontwikkelen van software en is de perfecte partij om de technologie en kennis te verwerken in innovatieve software applicaties. Andere partners waar TBQ veel mee samenwerkt zijn DVT advies en Dräger. Zo is bijvoorbeeld Ontruimcheck ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen Dräger, TNO en TBQ. Kijk hieronder voor meer informatie over onze partners.

Onze partners

 

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Aan die missie werken dagelijks ruim 3200 professionals. TNO doet dit samen met partners, gericht op negen domeinen.


Kijk voor meer informatie over TNO op tno.nl

 

Alle gebouwen gezond, veilig en duurzaam door vakmensen, dat is waar ISSO voor staat. Dat stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van de installatie- en bouwprofessional. ISSO speelt daarom al sinds 1974 een belangrijke rol bij de ontwikkeling van valide kennis voor de vakman of vakvrouw. Deze integrale kennis geeft hen essentiële ondersteuning bij maatschappelijke vraagstukken zoals duurzaamheid, circulariteit en krapte op de arbeidsmarkt.


Kijk voor meer informatie over ISSO op isso.nl

 

Pro4all is een Nederlands bedrijf dat TBQ ondersteunt bij de technische realisatie van de digitale tools. Het bedrijf is al vele jaren actief om de bouw digitaal te innoveren. Het doel van Pro4All is het toegankelijk en bruikbaar maken informatie. Zo zorgen zij voor betrouwbare communicatie en snelle samenwerking tijdens het gehele bouwproces. Dit vermindert de faalkosten en laat de winstmarge stijgen.


Kijk voor meer informatie over Pro4all op pro4all.nl

 

DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van brandveiligheid. De inspecteurs en adviseurs van DVTadvies zijn thuis in alle aspecten van de BIO-C (Bouwkundige, Installatietechnisch, Organisatorisch en Cultuur). Wij benaderen alle BIO-C aspecten integraal en passen gelijkwaardigheid toe indien noodzakelijk. Hierbij staat het borgen van veiligheid en het leveren van afgesproken kwaliteit voorop.

 

Kijk voor meer informatie over DVTadvies op dvtadvies.nl

Kennis & Innovatie

Kennis & Innovatie

Kennis & Innovatie

Contactgegevens

Houttuinlaan 14
3447 GM  Woerden
Telefoon: +31 (0)348 209003
E-mailadres: info@tbq.nl